Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl
Chill-Line

Chill-Line

Comfortabel loungen met Chill-Line relaxfauteuils - van Nederlandse bodem
Nederlands design
Uniek relax en lounge comfort
Personaliseer uw fauteuil

Nu 10% korting op alle Chill-line fauteuils.

Chill-Line - weldadig relaxen

Weg met dat gespannen lijf en heerlijk ontspannen? Dan is een loungestoel van Chill-Line hét antwoord. Deze relaxfauteuils zijn een weldaad voor het lichaam en een lust voor het oog!

Chill-Line is een exclusief topmerk van Nederlandse bodem. Dit merk staat bekend om de vele mogelijkheden en het uitstekende comfort. Bij Chill-Line fauteuils draait alles om het eerste zintuig dat mensen ontwikkelen: gevoel.
Instinctief zijn mensen gevoelig voor de kracht van aanrakingen en van wat de beleving hiervan teweegbrengt.

De gedreven designers van DS Meubel die de Chill-Line collectie hebben uitgebracht, voelden dat goed aan. Zij focusten zich op vormen en materialen en vanuit die denk- en werkwijze zagen de unieke Chill-Line verstelbare loungefauteuils het levenslicht.

Personaliseer uw eigen, unieke Chill-Line relaxfauteuil

Chill betekent letterlijk ‘relax’, ‘ontspan’ en ‘tot rust komen’. Een Chill-Line wellness zetel laat u dit weldadige effect direct voelen.

De mensen achter Chill-Line tillen dit naar een hoger niveau en bieden uitgebreide opties en extra's aan, die u op een presenteerblaadje worden aangeboden.
Tot in detail, zelfs tot de stiknaden, kunt u uw eigen Chill-Line loungefauteuil personaliseren.

Welke stijl u ook voor ogen heeft en ongeacht of uw interieur nu eigenwijs, modern, stoer of juist tijdloos is ... de Chill-Line lounge zetels zullen in iedere leefruimte hét sfeervolle verschil maken.

Chill line relaxfauteuil Klaas | Comfort-Fauteuils

Proefzitten in een Chill-Line

Chill-Line relaxfauteuil Indy - Comfort Fauteuils

U heeft uw verstelbare stoel van Chill-Line gevonden en u ziet zichzelf ook al wegdromen in een van deze verstelbare stoelen? Heerlijk ontspannen voor de televisie, voor de open haard of met een goed boek? Neem dan gelijk contact met ons op of bezoek onze showroom in Sittard en overtuig u zelf tijdens een proefzit!

Het professionele en vakkundige team van Comfort-Fauteuils is helemaal thuis in de vele opties en mogelijkheden en biedt de helpende hand binnen deze spannende collectie verstelbare fauteuils. Zo nu en dan presenteert Chill-Line interessante actieprijzen voor één van haar unieke relaxstoelen. Wij zorgen er uiteraard voor, dat u daar direct van profiteert.

U bent er nog niet helemaal uit? Kijk dan ook eens gerust bij onze andere relaxfauteuils. Comfort-Fauteuils biedt een grote collectie fauteuils aan van diverse topmerken waaronder Hukla, Hjort-Knudsen, Releazz en anderen.