Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl

Klanten beoordelingen website button

  • echt de laagste prijzen
  • echt kwaliteit A-merken
  • echt maatwerk
  • echt advies op maat
  • echte kortingen
  • echte garantie

Garantie

volledige garantieBuiten een hoge service en enkele andere garanties, biedt Comfort-fauteuils u op alle verstelbare stoelen, relax-fauteuils of sta-op stoelen de wettelijke garantie conform de nieuwe Nederlandse consumentenwet.

 Wettelijke garantie
 Conform consumentenwet
 Service aan huis

5 jaar garantie bij aankoop van uw nieuwe fauteuil.

Wij bieden tevens 5 jaar garantie met service aan huis bij aankoop van uw nieuwe fauteuil. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden, wij informeren u graag.

Garantie kopen?

Naast de reguliere wettelijke garanties kan er ook sprake zijn van aanvullende garanties van 3, 5 of zelfs 10 jaar. Deze extra garantie is gratis en wordt standaard aangeboden vanuit de producent, u hoeft hiervoor dus geen extra garantie aan te kopen.

Het bijkopen van extra aanvullende garantie is doorgaans onnodig gezien de nieuwe Nederlandse consumenten wet en heeft vaak alleen maar extra omzet tot doel. En voor iedere vorm van garantie geldt dat de van toepassing zijnde garanties altijd vervallen, als een gebrek is ontstaan als gevolg van oneigenlijk gebruik van de fauteuil, onjuiste opslag of onbedoelde invloed. Oftewel bespaar uw geld of lees uitvoerig de kleine lettertjes van de bepalingen.

Wel bieden we nog de volgende extra zekerheid voor u aan;
5 jaar service en bescherming van vlekken of aantastingen op leder of textiel van ALL IN HOUSE SERVICE door Oranje furniture concepts met servicedienst aan huis zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.

Garantie bij aankoop van een showroom model.

Regelmatig maken wij plek in onze showroom te Sittard voor nieuwe collecties verstelbare stoelen, relax-fauteuils en sta op stoelen. Dit betekent dat er regelmatig showmodellen in de uitverkoop worden gezet. In een dergelijk geval vervalt de garantie. Wel heeft dit als grootste voordeel dat u een zetel van zeer hoge kwaliteit en diverse functionaliteiten voor een extreem lage prijs kunt verkrijgen. En direct mee kunt nemen.

Service in geval van een garantieclaim.

Mocht er onverhoopt maar nooit uit te sluiten, een klacht zijn, dan maken wij veelal gebruik van een externe onafhankelijke servicedienst. Deze service zal de klacht bij u thuis komen beoordelen en mogelijk herstellen.

Neem contact op en vraag naar onze garanties

Heeft u nog vragen over garanties die wij bieden op uw relax-fauteuil, verstelbare stoel of sta-op stoel? Bezoek dan onze showroom in Sittard of neem telefonisch of per e-mail contact op met een van onze vakkundige en professionele medewerkers.