Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl
Image

Hjort Knudsen - eigentijdse, comfortabele verstelbare kwaliteit relaxfauteuils van een A-merk uit Scandinavië.

✓ Laagste prijs
✓ Danish design
✓ Relaxed zitcomfort

Op zoek naar een relaxfauteuil of verstelbare stoel van Hjort-Knudsen? Bij Comfort-Fauteuils nu de laagste prijzen met kortingen tot 50%!

Hjort Knudsen fauteuils – Een begrip in prijs en kwaliteit

Fauteuils Hjort KnudsenHet merk Hjort Knudsen is een begrip in prijs- en kwaliteitsverhouding en een van de grootste Scandinavische fabrikanten van gestoffeerde meubels. Doordat Comfort-Fauteuils een laagste prijsgarantie hanteert betaalt u dus nooit teveel voor uw verstelbare stoel met relax functies.

Prijs & Kwaliteit: value for money

Hjort Knudsen meubelen moeten jarenlang mee gaan zodat u kwaliteit krijgt voor uw geld. Dit uitgangspunt vormt de basis voor het ontwerp en de keuze in materialen.
Zo bevatten de meeste banken visco elastisch koudschuim in de zitting, rug en armleuningen. De frames bestaan uit Nosag veren met sterk elastische singles in de rug en de onderdelen van het frame zijn gemaakt van massief hout of berken multiplex.
De meubelen worden getest via grondige controles en productkwaliteit wordt gewaarborgd. Transport gebeurt met eigen vrachtwagens om garant te staan voor een zorgvuldige aflevering.

Hjort Knudsen Knudsen fauteuils zitergonomie en stijlen

De verstelbare relaxstoelen van Hjord Knudsen verschillen niet alleen in hoogte en breedte maar ook in zitdiepte. Hjort Knudsen fauteuils zijn beschikbaar in drie zitmaten met een handmatige of elektrische bediening.

Tevens worden er fauteuils aangeboden die kunnen worden uitgerust met lift- of met een sta-op functie. Zo krijgt u ondersteuning bij het gaan zitten of het opstaan.

Ga voor de comfort stoel die past bij de sfeer van uw woonkamer. Laat u verrassen door de modellen in de collecties

✓ Strak modern
✓ Tijdloos klassiek
✓ Stoer

Zelf Hjort Knudsen fauteuils samenstellen in Sittard?

Verliefd op die ene stoel maar u heeft liever een andere rug of armleuning? Bij veel Hjort Knudsen modellen kunt u spelen met deze variaties en uw verstelbare fauteuil zelf samenstellen.

Ons gespecialiseerde team van Comfort-Fauteuils is vertrouwd met alle verschillende mogelijkheden van een Hjort Knudsen fauteuil en wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Benieuwd? Neem een kijkje op onze website. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere topmerken waaronder Hukla of Chill-Line maar ook voor, al dan niet, draaibare sta op stoelen of andersoortige relaxfauteuils. Bij een verstelbare stoel van Comfort-Fauteuils vinden zowel uw lichaam als geest het ultieme zitcomfort en ontspanning!

Wilt u uw Hjort-Knudsen zelf eerst graag testen? Dan bent u bent van harte welkom in onze showroom in Sittard - Geleen. Hier presenteert Comfort Fauteuils een zorgvuldig gekozen selectie van verstelbare fauteuils binnen de Hjort Knudsen collectie.