Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl
Uitgebreide collectie relaxfauteuils van het topmerk Hukla bij Comfort-fauteuils

Hukla

Hukla is een hoogwaardig Duits A-merk in verstelbare relaxfauteuils en sta-op stoelen. In deze verstelbare stoelen, die vaak op uw maat en wens worden aangepast, zult u heerlijk tot rust komen.

Overtuig uzelf van deze top-kwaliteit verstelbare stoelen bij Comfort-Fauteuils!
Hoogwaardige materialen
Grote variatie modellen
Veelgevraagd design
Uitstekend zitcomfort

Nu tot 20% korting op alle Hukla fauteuils.

Hukla fauteuils – Topkwaliteit in veelgevraagd modern zitcomfort

Hukla fauteuils vervullen nagenoeg elke zitcomfort wens. Perfectie mag pas dan Hukla heten, als deze goed zichtbaar en direct voelbaar is.

Modern zitcomfort bij Hukla comfort fauteuils is mogelijk dankzij de balans in design met hoogwaardige toegepaste kwaliteitsmaterialen. Tevens verwerkt Hukla gepatenteerd speciaalschuim in haar comfort zetels, waarop zelfs 10 jaar garantie wordt gegeven!

Hukla – fauteuils voor lange en kleine mensen

U bent lang en op zoek naar een stoel? Ook dan kan Comfort Fauteuils u passende stoel bieden. Een lange voetenbank behoort eveneens tot de mogelijkheden. Maar ook de kleinere mens kan bij ons terecht. Een comfortabele stoel kan voor iedere lengte worden gerealiseerd door de grote variatie in modellen!

U, als klant bent de leidraad voor elke ontworpen gewilde Hukla fauteuil en daarom vindt u bij Comfort-Fauteuils een uitgebreide selectie aan modellen Hukla relax en sta op stoelen, alsmede een laagste prijsgarantie!

Hukla –Van eenvoudige start tot grootschalige Europese groei

Sinds de bescheiden start met enkele gedreven werknemers in Duitsland, gold kwaliteit als maatstaf. Inmiddels is Hukla inmiddels één van de succesvolle merken binnen het enorme concern Polipol. Binnen dit Europa brede concern zijn momenteel meer dan 5.000 medewerkers werkzaam.

In de Duitse Diepenau staat het innovatie centrum, waarin ook de centrale showroom en de directie zijn gevestigd. Elke Hukla fauteuil vindt hier haar oorsprong. Vanaf de eerste schets tot aan het kleinst bedachte detail, is Hukla design zitcomfort een feit.

Naast de uitgebreide maatvoering, zijn speciaal daarbij zit comfort verhogende opties van de wellness fauteuils uniek in het brede assortiment. Geen wonder dat de relaxfauteuils en sta-op-stoelen van Hukla tot de veelgevraagde modellen behoren!

Creëer uw eigen Hukla fauteuil in Sittard

De lievelings Hukla comfort zetel gevonden van uw dromen?
De specialisten van Comfort-Fauteuils zijn zeer vertrouwd met de uitgebreide mogelijkheden van Hukla stoelen. Wij staan u graag terzijde bij uw wensen, zoals u die voor ogen heeft.

Hierbij creëert u uw eigen Hukla relax fauteuil met alle denkbare mogelijkheden waaronder het wisselen van stoelrug, armleuning en andere details. De functies kunnen variëren per stoel.

Wanneer u nog twijfelt, kijkt u dan ook eens bij onze andere topmerken zoals Hjort-Knudsen of Releazz. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan even contact met ons op. Onze vriendelijke en professionele medewerkers helpen u graag verder!

Heeft u uw fauteuil al gezien en wilt u graag de comfortabele stoel eerst zelf testen? U bent van harte welkom in onze Showroom in Sittard, waar Comfort-Fauteuils een zorgvuldig gekozen selectie van verstelbare fauteuils binnen de uitgebreide Hukla fauteuil collectie presenteert.