Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl

Klanten beoordelingen website button

  • echt de laagste prijzen
  • echt kwaliteit A-merken
  • echt maatwerk
  • echt advies op maat
  • echte kortingen
  • echte garantie

Verstelbare stoelen veilig online kopen.

veilig kopenU wilt een verstelbare stoel veilig online kopen? Dan bent u bij Comfort-Fauteuils aan het juiste adres!

Geen aanbetaling nodig
 Geen account nodig
 Wettelijke garantie

Geen aanbetaling bij het kopen van uw verstelbare stoel

U heeft uw relaxfauteuil of sta-op stoel gevonden? Bij Comfort-Fauteuils is geen aanbetaling nodig! U betaalt pas bij aflevering van uw verstelbare stoel in uw woning. Boter bij de vis!
Ook als u telefonisch of via mail een bestelling bij comfort-fauteuils.nl plaatst vragen wij u geen betaling vooraf.

Geen account nodig

U hoeft bij ons geen account te maken of uw gegevens online te verstrekken om een aankoop te kunnen doen. Wij communiceren graag met u telefonisch en via de mail waarin we het een en ander overeen kunnen komen.
Hierdoor loopt u bij ons geen enkel risico dat uw gegevens door een datalek, het hacken van onze site of anders, op straat komen te liggen en door derden misbruikt kunnen worden.

Kopen en consumentenwet

Graag stellen wij u gerust door te vermelden dat wij ons volledig te conformeren aan de nieuwe consumentenwet. Niet iedere consument is goed op de hoogte van deze wet en consumentenorganisaties proberen regelmatig op het nut hiervan te wijzen. Wij conformeren ons volledig aan de nieuwe consumentenwet van 13 juni 2014 en zullen uw vertrouwen in ons niet beschamen. Ook bij bestellingen via het internet is er een vernieuwde wet verkoop op afstand van toepassing. Deze wet beoogd de consument een nog betere bescherming te geven. Op de site van de rijksoverheid kunt u onder 'consumentenzaken' deze wetgeving inzien. Ook kunt u hiervoor de site www.consuwijzer.nl raadplegen.

CBW aangesloten woonwinkels;
Aansluiting bij een van de vele (waarvan sommige in opspraak geraakte) internet-keurmerken of geschillen commissies worden door deze wet dan ook totaal overbodig. Sterker nog, er kan eerder sprake zijn van een nadeel daar men de consument beperkt met bepaalde verplichtingen mocht er een geschil ontstaan. Bijvoorbeeld als u een aanbetalingen heeft gedaan bij een aangesloten firma die tussentijds failliet gaat wordt u verplicht om elders en bij een CBW aangesloten partij een nieuwe aankoop doen om uw aanbetaling niet te verliezen.

Ook kunt u zich afvragen of er bij een geschil wel sprake is van een deskundig onafhankelijk oordeel als de betreffende winkel is aangesloten bij een zogenaamde branchevereniging mocht er een klacht ontstaan. De aangesloten winkels betalen namelijk een hoog bedrag om lid te zijn van deze organisaties. Een daadwerkelijk onafhankelijk en onpartijdig oordeel is daarom discutabel. Overigens weten wij uit ervaring dat de deskundigheid van de personen bij deze commissies, die uw geschil gaan beoordelen, vaak twijfelachtig is en dat het zeker geen register experts betreffen.

Veilig kopen bij Comfort Fauteuils

Wanneer u uw verstelbare stoel, relaxstoel of sta-op stoel al gevonden heeft, neem dan telefonisch contact met ons op of via onze contactpagina.
Twijfelt u nog en wilt u eerst de fauteuil uitproberen maken of heeft u advies nodig welke stoel het beste bij uw wensen en eventuele lichaamsklachten past? Maak dan een afspraak of kom direct naar onze winkel in Sittard - Geleen met volop gratis parkeergelegenheid voor de deur! Onze experts helpen u graag verder met al uw vragen. Uw verstelbare stoel koopt u zeker en veilig bij Comfort-Fauteuils!