Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl

Klanten beoordelingen website button

  • echt de laagste prijzen
  • echt kwaliteit A-merken
  • echt maatwerk
  • echt advies op maat
  • echte kortingen
  • echte garantie

Laagste prijs voor kwaliteit.

Wij bieden een grote keuze aan comfortabele relax-fauteuils en sta-op stoelen aan die eventueel ook op maat en naar wens of op lichaam zijn af te stemmen. Dit met de laagste prijzen voor kwaliteit. Bezoek ons, overtuig uzelf en betaal nooit teveel voor uw verstelbare stoel!

Grote collectie
Geen aanbetaling nodig
Laagste prijsgarantie

Laagste prijs betalen voor uw fauteuil of sta op stoel

Wij bieden u diverse fauteuils en sta op stoelen van vooraanstaande topmerken aan, zoals onder andere, Hükla, Releazz, Chill Line, Hjort Knudsen Avanti en DS Meubel, tegen de laagste prijs.

Onze fauteuils bieden ontelbare mogelijkheden vanwege de vele aanpassingsmogelijkheden. Of u nu een draaibare sta-op stoel zoekt of een stoel met zero-gravity functie, een fauteuil van leer of bv. microvezel....De meeste stoelen kunnen naar op uw lichaam, lichaamsklachten of gewoon naar uw smaak worden afgestemd. Voor het meest ultieme zitgenot bent u bij Comfort-Fauteuils op het juiste adres!

Grote prijsverschillen

Vaak worden wij benaderd met de vraag hoe het toch mogelijk is, dat onze prijzen zo veel goedkoper zijn dan bij andere grote aanbieders voor dezelfde verstelbare stoelen en fauteuils van dezelfde merken, waaronder bijvoorbeeld Hükla en Chill-line. Eigenlijk zou aan andere aanbieders gevraagd moeten worden waarom de prijsverschillen zo groot zijn maar het antwoord hierop is; eenvoud(ig).

Wij stellen zeer hoge eisen op het gebied van de beste prijs/kwaliteitsverhouding voor onze verstelbare stoelen en fauteuils. Onze winkel is netjes en verzorgd en verder is er een klein, deskundig, zeer betrokken en professioneel team die zorgt voor een hoge mate van service en klantvriendelijkheid waardoor vele tevreden klanten u inmiddels voor zijn gegaan.

Laagste prijs vergelijk

Overtuig uzelf en vergelijk onze prijzen voor kwaliteit relax-fauteuils en sta-op stoelen, inclusief verstelbare functies en mogelijkheden van gerenommeerde merken. Sterker … Wij moedigen dat juist aan!

U kunt op die manier in alle vrijheid en rust goed geïnformeerd worden om zo de juiste keuze te kunnen maken tegen de scherpste prijzen.
Bekijk ook onze prijs-vergelijk pagina en lees de diverse tips zodat u zeker weet dat u altijd de laagste prijs voor uw verstelbare stoel betaalt!

Fauteuil tegen laagste prijs bekijken en proberen?

Wilt u een van onze comfortabele fauteuils eerst zelf proberen of bekijken? Kom dan gerust naar onze showroom in Sittard waar u verrast zult worden door onze lage prijzen. Uiteraard staan wij klaar om u te helpen en te adviseren zodat u een verstelbare fauteuil krijgt die bij u past. 
Gemakkelijk te bereiken en met voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur. 
Uiteraard kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 077 - 851 63 22 of stuur ons een e-mail.