Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl

Klanten beoordelingen website button

  • echt de laagste prijzen
  • echt kwaliteit A-merken
  • echt maatwerk
  • echt advies op maat
  • echte kortingen
  • echte garantie

Recensies

Recensies van klanten voor aansluiting bij klantenvertellen.nl, een eerlijk review systeem aldus AFM.

Dag mijnheer Geelen,
De stoel is zojuist geleverd! Ik heb hem uitgepakt en de kleur is precies goed! Mijn man moet hem nog "keuren", maar die doet nog een dutje. Ik ben in ieder geval zeeeeeeer tevreden.
Hartelijk groetend, Ria en Anthony Evers.


Dag meneer Geelen,
Na een kleine week de stoelen in gebruik te hebben zijn we bijzonder tevreden. Het zitcomfort en de mogelijkheden om de instelling aan te passen aan de verschillende gebruiksdoelen (lezen, tv kijken, uitrusten) voldoen volkomen aan onze verwachtingen. Tot nu toe geen minpunten gevonden!
Truus en Henk Ploeg.


Hallo Peter,
Wij zijn zeer te spreken over de aankoop van de sta op stoel voor onze moeder. Je had een duidelijke uitleg ( makkelijk voor ons om een keuze te maken uit het rijke assortiment) en ook nog eens zonder opdringerig te zijn. Alles is ook op de afgesproken dag en tijd geleverd. Ook voor de extra service van jouw kant ( tijdelijke leenstoel )kunnen wij zeer waarderen. Hiervoor nogmaals onze dank.
Met vriendelijke groet, Rob Sterk.


Geachte Heer Geelen,
Uw deskundig telefonisch advies was voor mij aanleiding om 500 Km. v.v. te rijden om de aangeboden fauteuil "BRISTOL" te kunnen beoordelen, alleen jammer dat er slechts 3 kleur soorten echt leder was uit te kiezen voor deze uitvoering. De snelle aflevering was konform deskundig advies. "Een zaak van solvabiliteit en standing.
W.den Haan - Sommelsdijk


Beste Peter,
Ik wil je nog even laten weten dat ik heel tevreden ben over de fauteuil die we bij je hebben gekocht, én over de service. Het was een uitstekende aanschaf!
Vriendelijke groet,
Annemarie


Hallo Peter,
Het heeft even geduurd voordat ik dit berichtje aan het schrijven ben, maar hier is het dan. Als ik van tevoren had geweten dat deze stoel zo lekker zat en je in zo veel standen kan zitten ,liggen dan had ik veel eerder de knoop door gehakt om er een aan te schaffen. Dat wij hem bij jou gekocht hebben was ook een zeer goede keus, geweldige service, eerlijke voorlichting, alle tijd bij het uitkiezen van de juiste stoel, maat en kleur. Het is ons zo goed bevallen dat onze zoon door ons enthousiastme ook er een bij jullie heeft gekocht. Zelfs de koffie stond bij jullie klaar, met een lekkere koek.Wij zullen je zeker bij andere aanbevelen. Groeten Jos en Rita uit Boxmeer.


Hallo Peter,
Wil jullie hartelijk danken voor de service die we bij jullie hebben gehad. Zou mensen zeker aanraden om bij jullie te kopen.
Met vriendelijke groet, Truus Charite.recensie-foto Recensie van klant, afbeelding spreekt voor zich.  

 

 

 


Daar vader en moeder naar een aanleunwoning verhuizen waren we op zoek naar sta- op stoelen voor hun beiden. Via de zus van moeder, die goede ervaringen had met A-Comfort kwamen we hier dan ook terecht. Dus een vrijdagmiddag vrij genomen en samen met mijn zus en pap en mam naar Blerick. De zaak was nog niet open, maar er werd speciaal voor ons al open gedaan. Peter was niet aanwezig maar we werden uitstekend geholpen door zijn moeder.  Moeder had er dankzij haar deskundig advies direct een stoel gevonden maar voor vader was er nog niets. Het liefst hadden we dezelfde stoel voor vader. Afgesproken werd dat we terug zouden komen als haar zoon Peter aanwezig was. Maar dat was niet nodig, want Peter belde ons nog ’s avonds en zei dat hij ’s maandag met dezelfde stoel, maar een maat groter, voor vader zou komen om uit te proberen. En inderdaad op maandag stond Peter voor de deur met de perfecte stoel voor vader. We hoefden niet lang na te denken want de goede uitleg, service en vertrouwen die Peter uitstraalt deden ons al direct tot een besluit komen om de stoelen voor pap en mam te kopen. De prijs voor beide stoelen was ook nog eens gunstig. Peter kwam op 6 december de stoelen brengen en wederom was alles tip top in orde. We zijn vooral Peter maar ook zijn moeder erg dankbaar voor de goede adviezen en service. Pap en mam kunnen nu rustig genieten van hun oude dag in de zeer mooie en comfortabele sta-op stoelen. Wij als familie kunnen iedereen aanraden om bij a-comfort de aanschaf van sta-op stoelen of relaxfauteuil te overwegen. Jullie krijgen er geen spijt van.   Bert Vergoossen.


Hoi Peter  Ik wil je even door geven dat we erg blij zijn met jou stoel door de goede uitleg en prijs kwaliteit, de kleur pas perfect bij ons leren bankstel. Een nadeel van de stoel is je zit of ligt er zo heerlijk in dat je er lekker bij inslaap valt ..... mvgr Eugene


Hallo Peter.   Even laten wij je weten, dat wij uiterts tevreden zijn met de aankoop van de sta-op stoel. Mijn man geniet er nog elke dag van, het opstaan nu hij de prothese heeft gaat heel gemakkelijk, het is een verschil van 100 %. Het duurde 8 weken voor dat hij geleverd kon worden, maar dat was bij de firma A Confort geen probleem, wij kregen al vrij vlug een leen sta-op stoel, die er keurig uit zag. Na 7 ½ week is de stoel geleverd  door Peter met een perfecte uitleg. Ook bij het uit kiezen van het leer heeft Peter een geweldig advies gegeven. Ik kan iedereen de firma Peter Comfort te Blerick aanraden.   Fam. Jenniskens Pechtold


Hallo meneer Geelen, Bedankt voor het sturen van de factuur. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop we geholpen zijn en over het advies dat we hebben gekregen. Ook vinden we jullie website heel duidelijk. Met vriendelijke groeten, Johan van As en Lia Donker.


Via internet kwamen we bij A-comfort in Blerick terecht voor een sta-op stoel voor mijn moeder. We zijn hier geweldig goed geholpen door Peter, die alle tijd nam om ons grondig en gedegen te informeren. Ondanks het feit dat mijn moeder al direct tevreden was met de eerste stoel waar ze in ging zitten,  liet Peter haar meerdere stoelen proberen. Hij keek steeds nauwkeurig naar de afmetingen en stemde ook het bedieningsgemak af op de behoeften van mijn moeder. Om de leveringstijd te overbruggen bestond zelfs de mogelijkheid gebruik te maken van een leenstoel. Ook bij de levering nam Peter weer alle tijd. Hij ging niet weg voordat mijn moeder alle functies een aantal keren geprobeerd had en hij haar had kunnen overtuigen dat ze niks kapot kon maken bij het bedienen van de knoppen.  We hebben Peter ervaren als iemand met hart voor de klant! Ook de prijs-kwaliteit verhouding is een reden om naar Blerick te gaan! We raden dan ook iedereen die een relax- of sta-op stoel zoekt aan, om er op zijn minst een kijkje te gaan nemen!!! Marjo Herberigs, Sittard.


Voor mijn moeder was ik op zoek naar een sta op stoel. Na diverse sites bezocht te hebben kwam ik bij A Comfort uit. In prijs was A comfort erg gunstig, maar vooral het persoonlijk advies gaf de doorslag. Peter is met enkele stoelen, aangepast aan mijn moeders formaat naar het verzorgingstehuis in Roermond gekomen, om zodoende een goede keus te kunnen maken. Tijdens de levertijd kreeg ze kosteloos een leen toestel. Een superservice! Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Groet, M Janssens


Hoi Peter.
meneer de Jong Nogmaals hartelijk dank voor de levering van de stoel voor mijn vader. Den Helder is niet naast de deur, en we zijn je zeer erkentelijk dat je de stoel persoonlijk bent komen afleveren, mocht deze om welke reden dan ook niet goed zijn en de koop niet door kunnen gaan. Doorgaans ben ik niet de persoon die een 'grote' aankoop doet via het internet. Maar na het lezen van de andere recensies heb ik via de mail toch contact gezocht met jou en hebben wij telefonisch en per mail goede contacten en afspraken gemaakt. Mijn vader zit volgens zijn eigen woorden 'als een Vorst op z'n Troon' in zijn nieuwe sta-op-stoel. Hij is 86 jaar en af en toe speelt zijn rug aardig op en dan komt de sta-op functie goed van pas. Nogmaals bedankt en heel veel succes met je bedrijf. Ik kan jouw zaak bij iedereen aanraden, want wat je beloofd doe je ook, en dat kom je tegenwoordig nog maar zelden tegen. Met vriendelijke groeten, Patricia Brienesse-de Jong Den Helder.

 


Beste Peter, De stoel bevalt prima, ze kan niet lang met de benen omhoog, omdat ze dan onrustig wordt, maar dan gaat ze rechtop zitten, en dan gaat het prima. De voeten komen tot rust en dat was de bedoeling van het geheel. Bedankt voor de prima service, ik zal uw bedrijf zeker aanraden. 
Met vriendelijke groet, Ingrid van de Wal   Hier Mevrouw Gielisse, de stoel bevalt prima.  Groetjes G Gielisse


Hoi Peter, stoelen bevallen prima alleen bediening is voor vader erg moeilijk, maar dat wisten we van tevoren. Recensie staat al op google. Bedankt voor goede service en verder veel succes met de zaak. Frank


Petervader Onze vader zit prinsheerlijk in zijn stoel, een perfecte keuze. Even moeten wachten op het onderdeel wat defect bleek te zijn, waar jij ook niets aan kon doen, maar dat heb je met het bloemetje meer dan goed gemaakt.
Dank je voor het aangename contact. fam. van Rijzewijk Zwijndrecht.

  


Vrienden van ons waren op zoek naar een relaxstoel en waren via internet aan het adres van A-comfort gekomen. Wij waren ook op zoek naar een stoel en besloten samen naar Blerick te rijden. Hier aan gekomen dacht ik in eerste instantie, afgaande op de buitenkant, dat we hier niet zouden slagen. Eenmaal binnen vonden we al snel een stoel die zowel goed zat alsook goed bij ons interieur paste. Ook onze vrienden hadden hun keuze na goed advies snel gemaakt. Het onderhandelen over de prijs en de levering verliep soepel, waarna de koop werd afgesloten. Helaas was onze stoel in dezelfde kwaliteit niet meer leverbaar en in overleg hebben wij  besloten om het showmodel te nemen, omdat Peter hier de kwaliteit van kon garanderen. De stoel zit perfect voor mij en ook qua uiterlijk staat hij prima bij onze andere meubelen. Kortom zowel voor de prijs alsook voor het advies een aanrader !   Léon en Inge, Sittard


Hi Peter, We zijn enorm tevreden met de twee relaxfauteuils, ze zitten geweldig. Je hebt niets te veel beloofd. We willen je hartelijk danken voor het goede advies en de tijd die je voor ons genomen hebt. Wij wensen je heel veel succes in Helmond maar gezien de goede kwaliteit voor een faire prijs en de persoonlijke aandacht gaat dat zeker goed komen. Wilbert en Sonja uit Helmond.


Hallo Peter, mam is zeer tevreden over de stoel en de bediening gaat goed. Bedankt voor de correcte service, nogmaals mijn dank. Met vriendelijke groet, Ed.


BESTE PETER. NA VEEL WINKELS KIJKEN EN VEEL PRIJZEN WAREN WIJ HET MOE EN DUS BEN IK OP INTERNET GAAN KIJKEN WAT ER TE KOOP IS. ZO KWAM IK OP DE SITE VAN A COMFORT EN HET WAS OOK NOG IN DE BUURT. WE ZAGEN ER VEEL MOOIE STOELEN BIJ DUS OP NAAR BLERICK. HET WAS EEN HEEL FIJNE ERVARING DAT ER OOK NOG GOEDE VERKOPERS ZIJN. DIE JE NIETS AAN WILLEN SMEREN MAAR EEN GOEDE UITLEG GEVEN PLUS OOK NOG HET ADVIES GA OOK EENS NAAR ANDERE WINKELS KIJKEN. MAAR DE PRIJZEN ZIJN DAAR VELEMAAL HOGER. WIJ HEBBEN TWEE MOOIE STOELEN GEKOCHT EN ZIJN HEEL TEVREDEN, OOK OVER DE SERVUS. DE HARTELIJKHIJD VAN PETER WAS GEWELDIG DAT VIND JE NIET VEEL MEER BIJ VERKOPERS. PETER WIJ WENSEN JOU HEEL VEEL SUCSSES MET JE ZAAK. DAT JE NOG VELE STOELEN MAG VERKOPEN. MEVR. EN MEN. SPELBOS


Hallo Peter,
Na velen stoelen te hebben bekeken, kwamen we via onze dochter bij jou terecht. Eerst een afspraak gemaakt en toen we aan kwamen werden we hartelijk ontvangen. Na de uitleg wat ik wilde en na de goede uitleg van jou Peter hadden we al snel een stoel gevonden die bij mij paste. Onder het genot van een kopje koffie was het snel beklonken. Wat de prijs betreft paste dit binnen ons buget en na enkele weken gewacht te hebben kwam afgelopen woensdag Peter de stoel brengen. Met een goede uitleg thuis ging Peter weer huiswaards. Ik ben super tevreden over de stoel hij zit geweldig. Peter hartelijk dank voor je gastvrijheid, goede uitleg en service in een woord geweldig. Als iemand een stoel wil kopen zal ik zeker jou aan raden. Bedankt voor alles.
Fam Swertz Oeffelt. 


Onze ervaring met A-Comfort.
Omdat we op zoek waren voor mijn ouders naar sta-op-stoelen waren we internet opgedoken en daar kwamen we uit bij a-comfort. Samen met mijn ouders zijn we naar de showroom gegaan waar we vriendelijk werden ontvangen. Na een goede en rustige uitleg, die mijn ouders ook konden volgen, mochten mijn ouders alle stoelen uitproberen. Bij elke stoel werd goed uitgelegd wat de voor- en nadelen waren van die bepaalde stoel. Hierdoor konden mijn ouders al snel een keuze maken welke stoel ze wilde. Toen mochten we nog een rustig bekijken welke kleur de stoelen diende te hebben. De verkoper liet ons de tijd om te kiezen waardoor mijn ouders geen overhaaste beslissing hoefde te maken. De verkoper kwam zelf op afgesproken termijn de stoel brengen en deed dit ook op een tijdstip naar onze keuze. Nadat de stoel was uitgepakt werd nog eens rustig en vriendelijk uitgelegd hoe de stoel bediend dient te worden. Ook de verdere afhandeling was perfect. De keuze voor a-comfort was dus absoluut de beste keuze die mijn ouders hadden kunnen maken voor het kopen van sta-op-stoelen. Goede, vriendelijke en deskundige uitleg en afhandeling. Absoluut een aanrader.


Onze ervaring met A-comfort.
Daar onze oude fauteuils aan vervanging toe waren, besloten we op zoek te gaan naar 2 relax-fauteuils. Ons oog viel al snel op een aanbieding via een prominente advertentie in de krant. Echter in die winkel werden we al snel een illusie armer. Wat in de krant mooi werd voorgespiegeld, bleek niet van de kwaliteit die we ons hadden voorgesteld. Een passende mogelijkheid, die geboden werd, zou ver buiten ons budget vallen. We besloten verder te zoeken. Via internet werd onze aandacht gevestigd op "A-comfort". Zonder op de openingstijden te letten (foutje van ons) togen we naar Venlo-Brlerick om een kijkje te gaan nemen in de showroom van A-comfort. Bij aankomst bleek deze nog gesloten. Toch maar even gebeld en prompt werd de deur speciaal voor ons geopend. We konden alvast rondkijken, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Alle mogelijkheden kwamen aan de orde en we kregen deskundig advies van eigenaar Peter. Uiteindelijk ging onze voorkeur uit naar een kwalitatief prima merk-product, dat bovendien ook in ons budget paste. We kregen het advies van Peter om vooral ook nog bij andere aanbieders te gaan kijken. Uiteraard hebben we dit gedaan, maar uitgaande van de prijs-kwaliteitverhouding hebben we toch besloten om de bestelling bij A-comfort te plaatsen. Voor de definitive order kwam Peter ons thuis opzoeken, om ons verder te adviseren in welke kleur leer de nieuwe fauteuils het beste bij ons interieur zouden passen. Na de bestelling zijn we prima op de hoogte gehouden van de status van de order. Ruim binnen de gestelde levertijd werden de fauteuils keurig aan huis afgeleverd. Complimenten aan A-comfort. Deskundig en klantvriendelijk. Wij zitten heerlijk in onze relax-fauteuils.   Fam. Antonis


Beste Meneer Peter van A Comfort,
Graag willen wij U zeer bedanken voor alles. Een geweldig contact, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, veel begrip en kennis van uw kant en de daadwerkelijke levering van een pracht stoel hebben ervoor gezorgd dat mijn vader nu heel gelukkig zijn dagen slijt in de mooie Sta-op stoel. Iedere dag geniet hij ervan. Zeker ook uw juiste advisering heeft ervoor gezorgd dat mijn vader na een eerste proefperiode nu in de ideale stoel terecht gekomen is. Mocht iemand ooit nog eens een sta-op stoel nodig hebben dan zal ik diegene onmiddellijk naar u verwijzen. Wij wensen U veel succes en hopen dat velen u middels de wondere wereld van internet weten te vinden.

Met vriendelijke groeten,
Wyneke Jordan


Beste Peter, Voor 3weken terug bij jou een sta op stoel gekocht. Wat ben ik er blij mee,en niet alleen om de stoel maar zeker ook over de service en de ontvangst in jullie showroom. Wij zullen jullie bedrijf ,maar ook jou als mens zeker bij onze kenniskring aan bevelen. Door jou benadering tijdens ons eerste bezoek in jullie showroom voelden we ons direct op ons gemak. Wij wensen de familie Geelen veel sucses met hun bedrijf. Mia en Mart Jakobs Horst


We hebben de stoelen nu 1 maand en zijn erg tevreden over de stoelen,en natuurlijk over de uitgebreide uitleg van Peter en de levering van de stoelen. Ook de prijzen zijn erg aantrekkelijk en zeker de moeite waard om eens bij hem langs te gaan. Groet vanuit Bocholtz.


Geachte heer,
Ik heb van mijn moeder vernomen dat zij de levering en de uitleg van de stoel als bijzonder plezierig heeft ervaren.
Mijn moeder heeft alle standen en mogelijkheden en vind dat deze stoel prettig zit en haar ontzettend helpt bij het opstaan.
In overleg met mijn moeder en zus willen we deze stoel houden.
Met vriendelijke groet.


Ja, wat moet ik nog schrijven behalve dat ook wij ervaren hebben dat alle recensies ook daadwerkelijk waar gemaakt worden.
Dank je Peter.
Fam. Beerens uit Nijmegen 


Edwin was om 14.00 uur in Waddinxveen, keurig op de tijd die hij 's morgens genoemd had. Alles is verder naar wens, de maat van de stoel is prima, hij ziet er ook goed uit. Nogmaals dank voor de snelle service.    Namens Dhr. Heite


Hoi Peter, ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij gedaan hebt. Na een afspraak te hebben gemaakt om bij je in de showroom te komen kijken werden we hartelijk ontvangen. We hebben toen een goed gesprek gehad onder het genot van een bakkie koffie zodat we je konden vertellen wat mijn problemen waren lichamelijk  en jij een indruk had waar de stoel mij mee moest ondersteunen. Ik zocht een stoel die, mijn armen en benen ondersteunen en een goede neksteun en verschillende verstelmogelijkheden. Je hebt ons je collectie stoelen laten zien en ik heb verschillende stoelen uitgeprobeerd. Maar aangezien ik heel korte bovenarmen heb was er helaas geen stoel die mij voldoende ondersteuning gaf. Fitform had wel een stoel die op mijn lichaam aan te passen was maar van dit merk ben je helaas geen dealer. Je hebt me belooft dat je zou proberen om toch zo'n stoel te kunnen bestellen bij de fabrikant voor mij. Ik had gezorgt dat je de maten had en heb aangegeven welke kleur. Wat je belooft had is gelukt ik ben heel blij met mijn nieuwe stoel helemaal op maat, de kleur die ik zelf graag wou. Je hebt hem thuis gebracht, binnen gezet en uitgepakt. We hebben samen de gebruiksaanwijzing doorgenomen, is een makkelijke te bedienen stoel met veel mogelijkheden. Top niets dan lof voor alles wat je voor me gedaan hebt. Zeker een aanrader voor als je een eerlijk advies wilt, Peter is bezig om het de mens met een probleem zo goed mogelijk te helpen en te adviseren en te zorgen dat je stoel past als een jas en je lichaam de rust kan vinden. Als hij denkt dat het niet past bij je zal hij dit ook eerlijk zeggen. Nogmaals Peter TOP heel veel dank namens, Ellie en Adri Smulders uit Helmond, en de rest van "ons huishouden".


Hallo Peter Na een zware operatie, was mijn moeder die 76 jaar is, toe aan een sta-op- stoel. Via Internet kwamen we op de site van A-Comfort. Toen we de recensies hadden gelezen, was onze nieuwsgierigheid gewekt.  Aangekomen in Blerick werden we vriendelijke ontvangen. Tijdens een informatief gesprek kon mijn moeder kenbaar maken wat haar wensen waren en wat de mogelijkheden van de stoel moesten zijn.  In tegenstelling tot een andere zaak waar we al geweest waren, men stuurde ons al snel in de richting van de duurdere modellen, was het hier in Blerick heel ongedwongen en voelde het zeer vertrouwelijk.  Na een keuze van de kleur te hebben gemaakt , kwam voor ons de grote verrassing. De prijs.  De keuze was toen snel gemaakt, en de stoel zou begin oktober geleverd worden. Peter is de stoel persoonlijk komen plaatsen, en de uitleg over de werking was heel duidelijk. Zelfs toen na enkele dagen de trafo defect bleek te zijn, kwam Peter op zondagmiddag hem omruilen. Wat een service. Kortom een man die zijn woord houd, en zeer betrouwbaar is. Ik kan dan ook iedereen aanraden, ben je op zoek naar de sta-op-stoel of relaxfauteuil loop bij A-Comfort in Blerick binnen.   Martien van de Weijer.


Hallo Peter,   Al maanden zochten wij naar Relaxstoelen. Veel bedrijven hadden we aangeschreven voor documentatie of zijn persoonlijk naar bedrijven gegaan om te zien wat er allemaal te koop was. Ja, er is veel te krijgen. Echter de prijzen verschilden enorm en sommige bedrijven hadden een "agressieve" manier van verkopen. Die vielen meteen af want zo willen we niet benaderd worden. Uiteindelijk kwamen we uit bij A Comfort in Venlo - Blerick. Een kleine showroom met verschillende relaxstoelen stonden opgesteld om te testen. We kregen een prettig gesprek waarin onze wensen centraal stonden. Van daar uit werden adviezen gegeven en kregen we bijzonder goede uitleg over de verschillende mogelijkheden die een bepaalde stoel had. Deze persoonlijke manier binnen een sfeervolle ruimte (Klein) gaf ons een goed gevoel. Er werd niets opgedrongen en we werden serieus genomen. Toen we de prijs hoorden van de stoelen, we wilden er namelijk 2, wisten we dat we de stoelen bij A Comfort zouden gaan bestellen. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie werd de bestelling op papier gezet. Met een zeer tevreden gevoel gingen we naar huis. De stoelen zouden na onze vakantie geleverd worden. Vorige week woensdag, 5 oktober,  was het dan zover. De 2 stoelen werden persoonlijk door Peter in de huiskamer geplaatst. Ook kregen we nog uitleg over hoe we de stoelen moesten behandelen mocht er ooit een vlekje in komen. We hadden goed gekozen. De kleur en grote van de stoelen combineren uitstekend bij de rest van het meubilair. We zijn nu 1 week verder en mogen concluderen dat we 2 schitterende stoelen hebben aangeschaft. Ze zitten perfect en kunnen zo 's avonds heerlijk ontspannen tot rust komen van onze inspanningen overdag. We wensen A Comfort Venlo - Blerick héél veel succes toe en bevelen deze winkel aan bij iedereen die vragen heeft over Relaxstoelen. Jullie zijn TOP!   Vriendelijke groet,   A. Veugen


Hallo Sobat,
Mijn echtgenote heeft artrose in de rug en heeft bij het opstaan uit een stoel veel ongemak ervan. Na ontvangst van Houwe Zo van de maand september viel ons oog op een advertentie over staop fauteuils. Wij zijn meerdere zaken gaan bezoeken en ontdekten zeer grote prijsverschillen- en opdrijvingen. Wij kopen veel via internet maar hebben ervaren dat je staopfauteuils moet uitproberen. Vanuit Eindhoven zijn wij bij jouw bedrijf terechtgekomen en werden getroffen door de zeer goede kwaliteit van de meubelen en prijstechnies zeer interessant. Het klikte direct, jouw uitleg en behandeling van ons als klant heeft ons goed gedaan. De stoel hebben wij direct meegenomen en mijn vrouw heeft er veel plezier aan. Vanuit Eindhoven veel succes gewenst.
Nelly en Frans Goenee


Hoi Peter,   Onvoorstelbaar, dat komt bij mij naar boven! Op zoek naar een relaxstoel in een strakke vorm kwam ik na wat zoeken terecht op jouw website. Daar vond ik ongeveer wat ik zocht, alleen niet de goede kleur. Een telefoontje naar A Comfort en een gesprek met jou later was ik er uit. Inmiddels staat mijn Toulon te pronken in de kamer. Het model wat ik zocht, in de goede kleur, volledig elektrisch bedienbaar en voor een prijs waar geen enkele winkel aan kan tippen. Het scheelde echt heel erg veel! Dat op zich was al onvoorstelbaar mooi dus. Maar er is meer. Zoals je zelf zegt: 'Zo wil ik zaken doen, ik wil de mensen helpen. Daar stem ik mijn service op af.' Daarin Peter ben je bij mij voor 200 % geslaagd. De service die jij bood en de manier waarop de dingen liepen zoals ze liepen....onvoorstelbaar dat dit tegenwoordig nog mogelijk is.   Ik wens je dan ook heel veel succes met A Comfort.    Groetjes Adrienne 


fotoDag Peter,

Mijn oma zit tegenwoordig te stralen in haar super lekkere comfortabele mooie goed te bedienen stoel! Wij zijn zeer te spreken over de klantvriendelijkheid. Je hebt echt de tijd genomen en geluisterd naar wat oma nodig had.... 

En zo krijg je tevreden klanten.
Bedankt en wie weet tot ziens.
Groetjes superoma (Mevr. Vestjens) en Claudia.

 


Beste Peter,
De sta-op stoel bevalt super goed. Het feit dat er slechts 1 motor op zit is eerder een voordeel dan een nadeel. De bediening is heel simpel en kun je op de tast makkelijk vinden. Toch kun je de stoel in alle standen zetten die je maar wilt. De eindgebruiker (mijn zwager) heeft een spierziekte en deze stoel is echt een uitkomst. Hij kan nu toch weer zelf uit de stoel komen zonder iedere keer hulp op te roepen. Ook vind hij het heerlijk om in de stoel een dutje te doen, zonder al dat gedoe met de zuster roepen en in en uit het bed. We zijn ook heel erg tevreden over het verkoopadvies en dat je ons de voeding met de auto na kwam brengen was helemaal tof! Jouw stoelen zijn schappelijk geprijsd en voor ons een ideaal compromis tussen prijs, kwaliteit en comfort. We wensen je nog heel veel succes met je (internet) winkel.
Vriendelijke groeten,
Jos en Helma Hulshof Waalre


Hallo Peter,

Mijn moeder bevalt de stoel uitstekend ze zit er perfect in en ze kan er goed in handwerken wat voor haar zo belangrijk is.
De bediening is heel erg makkelijk en ze kan er goed mee over weg.
De manier waar op je ons te woord stond en de service hebben wij als zeer prettig ervaren en de tijd die je nam toen we de stoel kwamen uitzoeken.
Met als resultaat dat mijn moeder nu een perfecte stoel heeft gevonden.
Bedankt.

Met vriendelijke groeten Ans Peeters.


 

Geachte heer Geelen,

Ik kom zojuist uit hte appartement in Amsterdam alwaar mijn schoonmoeder a.s. vrijdag haar intrek zal nemen.
De stoel is boven verwachting mooi en zit heerljik. Natuurlik kon ik het niet nalaten om de diverse standen uit te proberen...als ik niet nog veel te doen had gehad, was ik vast in slaap gevallen. 
Kortom, dank voor uw inspanning; regelen en bezorging. ik hoop van hart dat zij er lang plezier van zal hebben!
De factuur heb ik geprint en zal ik voor de aangifte 2011 bewaren.
Hartelijke groet en wellicht tot ziens/horens, mede namens haar zoon!
Nicolett van Leeuwe

 


 

Peter,

wij willen je hartelijk bedanken voor de geweldige service en vriendelijkheid waarmee je ons geholpen hebt.
Buitengewoon prettig om zo persoonlijk naar iemand te kijken en te luisteren.
Dit heeft dan ook geresulteerd in een perfecte stoel waar iedere dag weer van genoten wordt.
Peter nogmaals hartelijk dank.

Mia Suilen en Marjan Klerken uit Blerick.

 


 

Hallo Peter,

De fauteuil bevalt mijn moeder uitstekend, ze is al snel gewend aan de praktische en eenvoudige
bediening van de fauteuil. Ze wil je ook nog bedanken voor het gebruik maken van de leenstoel, wat
getuigt van een goede service. Wij zijn ook zeer tevreden over de goede communicatie via mail/telefoon en
de afspraken worden goed nagekomen. Alsnog bedankt.
Met vriendelijke groet,

Jeffrey

 


 

Beste Peter,

Ook ik heb zoals al vele mensen, mij stoelen gekocht bij Peter.
Hij komt bij mij zeer betrouwbaar over en is echt vol bewust met zijn vak bezig. Ik ben eerst in de showroom gaan kijken en Peter heeft mij toen al kunnen overtuigen. Na een enkele maanden heb ik dan ook 3 relaxstoelen met een accu gekocht.
Ik heb deze nu 3 maanden en ze bevallen mij perfect en had het ook niet anders verwacht. Dus ook ik ben zeer tevreden klant.

Ron Ramaekers Best.

 Hoi Peter,

De stoel bevalt mij goed. In het begin had ik heel veel last van pijn toen ik in de stoel zat. Dit komt, dat ik al jaren een foute houding had. Ik lig nu niet meer bij het relaxen en kan zo rechtop blijven zitten.
Voordat ik de stoel kreeg lag ik altijd op de bank. Dat was voor mij de enige houding die ik kon verdragen.
Nu dat mijn spieren gewend zijn aan een normale houding, ben ik maar wat blij met mijn stoel.
Mijn partner iets minder, want hij zit nu alleen op de bank. Ja je kunt niet alles hebben.
Ik wil je nog bedanken voor de goede service en zal mensen naar je verwijzen als ze op zoek zijn naar een goede betaalbare stoel. Want de prijs is inderdaad stukken goedkoper en daar rij ik graag een paar kilometer voor.
Ook vind ik het fijn, dat de mensen bij jou nog het gevoel krijgen, dat je de service van vroeger verleend.
Waar vind je dit nog.

Groetjes Désirée


 

Beste Peter,

"Mijn relax fauteuil en de sta-op stoel van mijn man zijn nu enkele weken in ons bezit en middels deze mail willen we je nogmaals bedanken voor de prettige benadering en vakkundig begeleiding bij de aankoop. Het is  waarlijk niet gemakkelijk om een goede en verantwoorde keuze te maken. Maar samen zijn we daar voortreffelijk in geslaagd. De twee fauteuils  sieren onze woonkamer, ook de keuze voor de kleur van de bekleding is, mede door jouw advies, mooi gecombineerd. Maar wat nog belangrijker is de fauteuils voldoen voor 100% aan onze verwachtingen. We gaan relaxed het nieuwe jaar in.
Met vriendelijk groet

Toos Stassen-Smeets.

 


 

Hallo Peter,

Ruim één maand geleden heb je de fauteuils bezorgt, wij kunnen niets anders zeggen dat diteen schot in de roos is.
De prijs - kwaliteitverhouding, de service en garantie is ongekend.
De fauteuils zijn zeer solide, het leer is van zeer goede kwaliteit, soepen en toch dikker dan menige fauteuils die wij elders gezien en uitgeprobeerd hebben.
Jouw benadering tot de potentiele klant is uniek te noemen (nergens meegemaakt).
De fauteuils die wij bij jouw hebben gekocht zijn geadviseerd en niet aangesmeerd, een dergelijke benadering hebben wij nergens gehad, zeker niet bij de grote jongens.
Jouw firma naam A Comfort doet dus alle eer aan.
Wij wensen jou een hele goede toekomst in deze brance.

Met vriendelijke groeten,

Fam. Hermans, Koningslust.

 


 

Hoi Peter,

Ik maak nu al een paar weken gebruik van mijn nieuwe relax fauteuil  de Scope leer en ben er erg tevreden over.
Hij zit en ligt comfortabel en de reacties van de mensen bij mij op bezoek zijn ook goed ze vinden het vooral een mooie fauteuil.
Ook na de uitleg van jou over de fauteuil heb ik nog eens kritisch bij de ander merken gekeken.
En ja hoor veel spaanplaat, maar voor de helft echt leer en slecht mechanische bedieningen.
Dus de prijs en kwaliteit is bij jou zeer goed.
Met vriendelijke groeten.

René

 


 

Geachte Hr.Geelen ( A Comfort )

Wij zijn zeer tevreden over de uitleg en aflevering van onze sta op stoel. Indien wij in de toekomst nog een stoel kopen zullen wij dit zeker weer bij U doen.

Met vriendelijke groet
Fam.aan den Boom

 


 

Hallo Peter.

Na al wat winkels bezocht te hebben, kwam ik op internet het adres van a-comfort tegen.
Wat een opluchting dat hier de prijzen echt mee vielen.
We werden goed ingelicht en vriendelijk te woord gestaan..
Al gauw was de keuze gemaakt.
Deze zaak is echt een aanrader voor wie een goede en betaalbare relax en sta-opstoel zoekt.
Ik zou iedereen aanbevelen niet verder te zoeken maar naar a-comfort te gaan voor goed advies en koop van zo'n stoel.

Karin van Straaten    Hoensbroek

 


 

Beste Peter,

Deze week de stoel bij mijn moeder gezien en hij overtreft echt onze verwachting.
Hij ziet er geweldig uit, en ondanks haar gebroken arm zit ze er vorstelijk in.
Dat wilde ik je even laten weten.
Bedankt voor de snelle levering en service
Groet

Jeannette Eradus-van der Mey

 


 

Wij zijn maanden op zoek geweest naar een goede sta-op stoel voor onze vader.
Na diverse winkels en via internet zijn we uiteindelijk op de site van A-Comfort terecht gekomen. Na een telefoontje hebben wij spoedig een afspraak kunnen maken. Na onze afspraak zijn wij met zijn allen naar Venlo gereden om wat stoelen uit te proberen. Wij waren onder de indruk van de prijs-kwaliteit verhouding. Al gauw werd onze keuze snel gemaakt en dat werd binnen 2,5 week bij ons thuis geleverd. Hierbij werd een goede uitleg gegeven over het gebruik van de stoel. 
Onze vader is er heel blij mee met deze sta-op stoel. Het is een waar hulpmiddel voor om op te staan. Dit heeft ook nog eens voor extra gemak gezorgd bij onze moeder, doordat onze vader nu beter zelfstandiger kan opstaan.
Heel erg bedankt, Peter, voor de goede service en uitleg.

Met vriendelijke groet,

Fam. S.Sahti
Uden s

 


 

Op zoek naar een goede stoel voor mijn vrouw met rugklachten. Via enkele winkels (ook grote ketens/zorgaanbieders) en internet zoeken, kwamen we terecht bij A-Comfort.Na een telefoontje wij op reis naar Venlo - Blerick om weer stoelen uit te proberen. Fijne ontvangst met koffie en door dochtertje Julia gebakken cakes. De prijsstelling van de zitmeubels is veel beter dan bij andere (met name grote) aanbieders. Verder vonden wij de kwaliteit (leer en gebruikte motoren) bij A-Comfort het zelfde of beter. En dan ook het prijsniveau, al was dat niet ons eerste uitgangspunt. Maar toch wel plezierig om minder uit te geven aan een goed of zelfs beter product dan bij andere aanbieders. Geld is toch geld. Na proefzitten en vergelijken was de keuze niet meer moeilijk. Levering zou ook al binnen 4 weken mogelijk zijn en dat is toch wel vlug, vergeleken met anderen (meestal 2 tot 4 maanden). Afspraken zeer correct nagekomen. Bij de aflevering thuis eerst alles uitgeprobeerd en goede uitleg over de werking van de relaxstoel. Het werkt allemaal prima en we kunnen er goed mee overweg. Dank voor de fijne service en contacten.

Chris & Mary Jane de Moraaz Imans, Huizen (NH).

 


 

Na onderzoek op de diverse websites voor sta-op-stoelen zijn wij bij A-comfort terecht gekomen. Het ruime aanbod, de goede uitleg over de diverse mogelijkheden en uiteraard de prijzen waren reden om rechtstreeks naar Blerick af te reizen en andere aanbieders zelfs niet meer te bezoeken.
Inmiddels is de stoel geleverd en wordt naar volle tevredenheid gebruikt.
Tevreden klant uit Helmond.

 


 

We waren met spoed op zoek naar een sta-op relax-stoel voor onze moeder. Via het internet in contact gekomen bij A-Comfort van Peter Geelen. De keuze was in eerste instantie gebaseerd op de aantrekkelijke prijsstelling. Na telefonisch contact met Peter een afspraak gemaakt om mijn moeder een aantal stoelen bij haar thuis uit te laten proberen. De volgende dag heeft  ze in alle rust een aantal stoelen kunnen testen. Ze koos voor de 2 motorige Remo sta-op relaxfauteuil, welke reeds 1 dag later geleverd werd. Ze is zeer tevreden met haar nieuwe stoel, en wij zijn blij dat we met behulp van A-Comfort zo snel een geschikte stoel hebben kunnen vinden.
Fam. Broekmans Beringe

 


 

Via, via hoorden wij van het bestaan van uw zaak in relax- en sta-op stoelen gevestigd te Meijel.
Dus op weg naar uw toonzaal om kennis te maken met uw zaak, maar vooral om een geschikte
(en betaalbare) stoel te vinden voor mijn echtgenote met stevige rugklachten.
Na enkele zitcessies in verschillende modellen maar ook mede dank de goede uitleg over de diverse
mogelijkheden van de aanwezige stoelen, konden wij tot een aankoop overeenkomst komen.
Onder het genot van een kopje koffie werd de gewenste stoffering bepaald. Na 8 weken kregen wij van u
het telefoontje dat de relaxstoel vanuit de fabriek was gearriveerd en dat de dag van aflevering kon worden
bepaald.
Bij aflevering waren wij verrast door het mooie uiterlijk en afwerking van de door ons gewenste stoel. Maar
dat is niet het belangrijkste. Zou de stoel ook na langere tijd waarmaken het goede zitcomfort dat slechts
enkele minuten in de showroom werd ervaren?
En ja!!!  Mijn echtgenote vind hem -super- om in te zitten. Het liefst zit zij met de onderbenen recht op de
voetensteun en de rugsteun ietwat naar achteren. Waarbij de verstelbare hoofdsteun een prima extra steun
levert.
Kortom een goede aankoop voor ons waarvan wij nog lange tijd hopen te genieten.
Als tevreden klant mede door uw deskundige benadering wilden wij dit toch even aan u mededelen.
Oh ja, bijna vergeten wij wensen u goede zaken op uw nieuwe vestigingsadres in Blerick.

Met vriendelijke groeten, Dhr/Mevr Goergens Maasbracht.

 


 

Wij hebben bij A-Comfort een sta-op stoel gekocht. Van tevoren goed advies en duidelijke uitleg gekregen. Bedrijf is betrouwbaar en handelt alles goed af. Ook goed bereikbaar via email of telefoon. We hebben de stoel nog niet zo lang maar zijn tot nu toe erg tevreden. Fam. Schobers uit Horst.

 


 

Hierbij de recentie van ons over de relaxstoelen:
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze relaxstoelen bij Comfort. Vooral de uitleg en de vele mogelijkheden tijdens het uitzoeken was perfect. Kwaliteit en prijsverhouding is zeer goed. Vooral de levertijd is erg kort en een klantvriendelijke service.Dus ons advies koop Uw relaxstoel bij Comfort.

Met vriendelijke groet Dhr.en Mevr.Heinemans Lottum.

 


 

hallo peter, wat leuk om deze mail te ontvangen en ik zal het zeker ook aan mijn moeder door geven.
het gaat goed en mijn moeder bevalt de fauteuil goed.
ik hoop dat je het ook naar de zin hebt met je nieuwe zaak,en ik kom zeker een keer kijken.
ik moet zeggen dat ik en ook mijn moeder zeer tevreden zijn over de manier hoe je een klant benaderd,met veel geduld en een goed advies en vooral niet de instelling hebt van ik moet een fauteuil verkopen.
en ook het oplossen en afhandelen als er iets niet goed is met de fauteuil is als zeer prettig ervaren.
ik zou daar om willen zeggen ga op deze manier door en heel veel succes met de nieuwe zaak.

groetjes thea

 


 

Hallo Peter

De stoel bevalt uitstekend, ik er ook goed mijn middagslaapje in dien. Hij is hoger dan de oude zodat ik de sta-op nog niet hoef te gebruiken.

Groetjes  Freek Veerhoek st. Willebrord

 


 

Bij AComfort zijn wij geweldig goed geholpen!
Peter was zeer behulpzaam,en geeft een zeer goed Advies!
Alle lof en ik zal iedereen aanraden eens een kijkje te nemen bij A Comfort in de Toonzaal voor een Staop- of een relaxfauteuil.
Breng eens een bezoek aan: Peter van A Comfort.

Groetjes, Christien en Tjeu Tobben Heel.

 


 

Peter,

Ik heb met Zr. Rosa Sanstra over jouw vraag gesproken en willen graag hierop reageren.
Ontvangst bij A-Comfort was zeer persoonlijk.
Uitleg over de stoelen was duidelijk en gericht naar onze vraagstelling.
Er was ruimschoots de tijd om te passen, meten en “invoelen” van de stoelen.
Uitproberen van stoelen thuis, i.v.m. immobiliteit van de Zuster, was een uitkomst.

Ervaring van de Zuster.
Alle uitleg over de stoelen, de maten, de vorm en de bediening was uitgebreid en duidelijk.
Goede aandacht voor de hoogte en diepte van de stoel en vooral een correcte “rugpassing”.
Rustige benadering tijdens de toepassing van de “sta-op “ functie en de “relax “ stand.
Deze functies worden dagelijks gebruikt en naar grote tevredenheid.

 


 

Onlangs heb ik , na geruime tijd van internet zoekwerk, bij a-comfort een sta-opstoel gekocht van het merk Recor.
Ik ben blij dat ik gekozen heb voor een kwaliteits stoel en een aantal opties die het zitcomfort in de toekomst zeer zeker ten goede zullen komen.Daar mijn lengte maar 1,50 meter is, heb ik gekozen voor een stoel voor kleine mensen. Ik zit er perfect in en de pijn in mijn heup die ik altijd had met opstaan is voor het grootste deel verdwenen.  Dat is geen suggestie, want als ik op visite ben en ik plof als het ware in een bank waar ik na een uur zitten niet meer zonder pijn uit kan komen, dan zegt dat toch genoeg. Ik hoef zelfs de sta-op functie nog niet te gebruiken. Het is echt een verademing.De klantvriendelijke behandeling van Dhr. Peter Geelen sprak mij eveneens erg aan en wat bovendien heel belangrijk was: de prijs. Zonder poespas direct weten wat een stoel kost en wat er exact bijkomt aan eventueel extra opties, waar je uiteraard dan zelf voor kiest.  Dat was voor mij een  accu en tweede motor. Kortom, ik ben voor de volle 100% tevreden over mijn aankoop en hoop dat ik nog lang van mijn stoel kan genieten. En mochten er problemen zijn? De garantie is uitstekend geregeld.

Mevr. Taks-Zeeuwe s'Hertogenbosch

 


 

Via internet zijn gaan zoeken naar een sta-op stoel voor moeder en een leverancier in de buurt. We kwamen via via op de site van A-Comfort terecht en omdat moeder slecht ter been is hebben we geinformeerd hoe we het best de stoelen konden uitproberen. Peter stelde voor enkele, door haar uitgezochtte en door hem geadviseerde, modellen mee te nemen en ter plaatse de stoelen uit te proberen. Het werd de Gustav Compact van het merk Recor omdat moeder licht en klein van stuk is, hier het best in zat en zij dit het mooiste model vond.
Verder wilde moeder nog een houder voor de afstandsbediening en hier heeft Peter zelf een oplossing voor gevonden omdat deze niet door de fabrikant geleverd kon worden. Een van hetzelfde leer vervaardigd klemtasje voor op de leuning. De opties, leersoort en de prijs werd ter plekke doorgegeven en de stoel was besteld.
Omdat de stoel altijd op dezelfde plek blijft staan stelde Peter verder voor om de zwenkwieltjes te vervangen door rubbers zodat de stoel stabieler en vaster kwam te staan. Ook de communicatie verliep zeer goed zowel telefonisch als via de e-mail. Alles is voorspoedig verlopen. Onze complimenten hiervoor, moeder is zeer tevreden.
Namens Claar Maas-Tonnaer,
Bewoonster ouderencentrum Sterrebosch te Thorn

Henk en Ermelinde Peerlings

 


 

Na toch wel lang zoeken bij veel leveranciers van relaxstoelen, via jullie website eindelijk toch onze favoriete moderne ruststoel gevonden.
Deze zit voortreffelijk en past prima in ons interieur .De beloofde snelle levering (2 weken) en de bezorging was helemaal goed.
De service van jullie nadat een fabricatiefoutje was geconstateerd is zo goed opgelost dat ik jullie zeker in onze kennissenkring zal aanbevelen.

groeten , L.Reuvers Geldrop

 


 

Hallo Peter,

Natuurlijk wil ik mijn/onze bevindingen even vermelden.
"Onze Pap"is zeer goed tevreden over zijn stoel Hij zit er 99 van de 100 keer in als ik bij hem kom, of hij is aan het eten of krant lezen dat doet hij aan de tafel. Ook de standen worden toch wel gebruikt ook al zei hij dat die "toeters en bellen niet nodig waren" Tevens is de stoel ook qua onderhoud  van fijn materiaal welk weinig onderhoud vraagt. Wat betreft het verkoop advies zijn wij als dochter /schoonzoon van mening dat jij uitstekend advies hebt gegeven en totaal niet opdringerig of omturnend was wat betreft keuze maken, je ging volledig in op de wens/ keuze van ons. Het grote deel van verkopers strijd toch voor zijn eigen hachie en wil een zo'n goed mogelijke deal sluiten waar hij zelf het beste bij uit springt. Deze verkooptechniek had jij juist niet en dat waarderen we enorm. Mijn man (Wim) zei zelfs dat je eigenlijk "geen goede verkoper was omdat je je volledig op de wens van de klant richt en waarschijnlijk veel te eerlijk en open bent"
Ze zeggen niet voor niks dat een goede verkoper knollen voor citroenen kan verkopen.
Ter verduidelijking: dit moet je niet als negatieve kritiek opvatten, maar meer als tip dat je best wat zakelijker mag zijn, meer aan jezelf mag denken, dit kan ook zonder opdringen of mooier maken dan het in werkelijkheid is.
Ook wat betreft de aflevering (thuis bezorgen zonder poespas) zijn we zeer tevreden.
Al met al dus van ons uit gezien PRIMA TEVREDEN
Rest mij nog je veel succes te wensen met je recensie en met je zaak natuurlijk.

Vriendelijke groet, Wil en Wim ( en Pap) Velden.

 


 

Beste Peter,

Voor de 90 ste verjaardag van onze vader waren we opzoek naar een mooi en bruikbaar kado namens alle kinderen en kleinkinderen. Hij had een oude houten “opa-stoel” met harde kussens, die aan vervanging toe was. Onze gedachten ging meteen uit naar een nieuwe stoel of Sta-Op stoel. Dus het internet op en eens wat modellen en prijzen vergelijken. Je ziet vele aanbiedingen op het WWW en in kranten, maar vaak zitten er addertjes onder het gras en kom je uiteindelijk toch uit op een duurdere stoel, met wat extra’s die je uiteindelijk toch zelf betaald. We waren blij verrast dat we  op de site van A-Comfort terecht kwamen. Deze firma kon diverse modellen leveren tegen lage prijzen, zonder al die lokkertjes.  Heel mooi was het ook dat A-Comfort ook redelijk dicht in de buurt was. Dus een afspraak was dezelfde week nog geregeld met Peter, want we zaten slechts zes weken voor het Feest. We hebben op diverse stoelen “proef-gezeten” en al snel  kwamen we allemaal uit bij een mooie en vooral functionele Sta-op stoel, gestoffeerd in een sterke microvezel stof. Peter vond vooral belangrijk dat onze vader er goed mee om kon gaan en probeerde ons absoluut geen duurdere stoel te verkopen. Het voelde meteen goed.
We waren dan ook blij verrast dat we voor ons budget zelfs een elektrische Sta-op stoel konden kopen binnen de levertijd van zes weken. Uiteindelijk werd de stoel al na vier weken op een tijdstip dat ons het beste uitkam, thuis gratis afgeleverd en in elkaar gezet en uitgetest. Ook kregen we meteen een originele aankoopnota, die e.v.t. te gebruiken is als aftrekpost, voor de belasting, omdat het dus een Sta-Op stoel is. Verder drie jaar garantie, op de site kun je alles nog netjes nalezen en tips op doen, allemaal heel netjes geregeld voor de klant.
We zijn inmiddels ruim twee maanden verder en onze vader is heel tevreden over de fauteuil,  en kan geen dag meer zonder! We kunnen de firma A-Comfort van harte aan bevelen!

Met vriendelijke groet,  Fam. Kuijpers,  Hegelsom

 


 

In  2009 hebben we ons hier en daar laten informeren over de aanschaf van twee relax-stoelen. Zo kwamen we ook terecht bij A-comfort van Peter Geelen, destijds nog in Meijel. De eerste indruk was goed; vele mogelijkheden om stoelen uit te proberen, duidelijke uitleg over de mogelijkheden, duidelijkheid over de (aantrekkelijke) prijs en garatiebepalingen. Geen opdringeringheid van de verkoper. Deze indruk heeft ons doen besluiten na nog wat rondzwervingen terug te gaan naar Peter Geelen om daar twee relaxstoelen te bestellen. De aflevering verliep volgens afspraak en de stoelen bevallen ons prima. Heerlijke zit en comfortabel met motor op accu. Na enkele weken ontdekten we een kleine afwijking in het leer. Er was mee te leven, maar Peter vond het beter om de leverancier te contacten en te zorgen voor een complete nieuwe bekleding van de rug. Dit heeft hij prima geregeld; garantie en service zijn uitstekend. Kortom Peter komt zijn afspraken na op een vriendelijke manier. Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. En als de klant tevreden is; is Peter ook tevreden. Veel succes in de inmiddels nieuwe omgeving!!

Jan en Andrea Sevenum