Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl
Grote collectie Releazz fauteuils bij Comfort-Fauteuils

Releazz

Releazz levert luxe, maatwerk relax fauteuils en verstelbare stoelen voor een hoog zitcomfort. 
Maatwerk
Uitstekend zitcomfort
Luxe comfort uitrustingen

De specialisten van Comfort-Fauteuils voorzien u graag gratis en vrijblijvend van advies van alle mogelijkheden die de Releazz collectie te bieden heeft. 

Informeer nu naar onze aantrekkelijke aanbiedingen.

Releazz fauteuils laten u comfortabel tot rust komen

Comfortabel tot rust komen is elke dag opnieuw een terugkerende basisbehoefte. Weer opgefrist kunt u alles weer aan, opgeladen met hernieuwde energie.
Releazz wellness fauteuils maken dit mogelijk. De specialisten van Comfort-Fauteuils zijn bekend met alle aanpassingsmogelijkheden.

Releazz - Comfortabele stoelen en fauteuils voor lange en kleine mensen

Stoelen voor afwijkende lengtes, is dat mogelijk? Het is een van de veel gestelde vragen aan Comfort-Fauteuils. Maar wij kunnen u gerust stellen. 
Of u nu een een lang of klein mens bent, de meeste merken die Comfort-Fauteuils aanbiedt kunnen worden afgestemd op uw lichaamslengte, lichaamsgewicht, lichaamsklachten maar natuurlijk ook gewoon naar eigen, persoonlijke smaak. En bij het merk Releazz is dit niet anders.

De keuze in handmatig verstelbare fauteuils, sta-op stoelen of relaxfauteuils met luxe uitrustingen is enorm. U kunt hierbij denken aan een wellness stoel, uitgerust met Herz-Waage / zero-gravity functionaliteit, waarbij uw voeten iets hoger liggen als uw hart voor een ontspannend en waardevol gezondheidseffect.
Wilt u een sta-op systeem dan kan dat ook prima. In elke fauteuil van Releazz is opnieuw te merken, dat uw zitondersteuning en comfort op de eerste plaats staan. Vraag een van onze experts om advies.

Innovatief tot aan massage- en luxe verwarming

Releazz maakt haar motto ‘Seats you with energy’ helemaal waar.
Dat nemen en doen ze dan ook letterlijk. Aan al het mogelijke zitcomfort is gedacht,

U kunt hierbij denken aan wellness stoelen, compleet met een massagesysteem of met verwarming. Ook zijn er diverse andere luxe uitrustingen mogelijk waardoor er diverse uitvoeringen van deze verstelbare stoel verkrijgbaar zijn.

Releazz – Comfort stoelen zelf samenstellen?

Benieuwd naar de gedroomde Releazz fauteuil zoals u die voor ogen hebt?
Het deskundige team van Comfort-Fauteuils is volledig thuis in alle comfort uitrustingen die Releazz relaxzetels en sta-op stoelen u kan bieden. Graag helpen wij u mee, de juiste keuze te maken.

Ook nieuwsgierig geworden naar andere merken uit onze collectie? Neem dan ook eens een kijkje bij de Hukla of Hjort-Knudsen collectie of bij andere verstelbare stoelen.

Graag zelf testen? U bent van harte welkom in onze showroom in Sittard. Hier presenteert Comfort Fauteuils een zorgvuldig gekozen selectie en vertellen wij u graag meer over wat er allemaal mogelijk is met fauteuils uit de Releazz collectie. 
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of via onze contactpagina.