Vragen of informatie?  |   Bel: 077-8516322  |  Mail: info@comfort-fauteuils.nl

Klanten beoordelingen website button

  • echt de laagste prijzen
  • echt kwaliteit A-merken
  • echt maatwerk
  • echt advies op maat
  • echte kortingen
  • echte garantie

Vergelijk comfort fauteuils

Goed vergelijken:

Laat u niet verleiden door lage aantrekkelijke v.a. prijzen. In de wet consumentenbescherming, die in uw voordeel is aangepast en 13 juni 2014 is ingegaan, zijn dergelijke misleidingen helaas niet opgenomen. Vaak zijn de vermelde prijzen van relax fauteuils en sta op stoelen exclusief de verstelmogelijkheden, een draaivoet, de gewenste maat of sta op hulp. Let goed op of de prijs in stof, imitatie leer, split leer, echt leder of een combinatie hiervan is. Informeer ook naar het merk en verifieer dit bijvoorbeeld op het internet. Zo kunt u nagaan of het een gerenommeerde producent betreft of toch import, met een lagere kwaliteit en hogere marges, door inkoop organisaties en bedrijfsketens. Overigens, kortingacties en stuntprijzen zijn vaak gebakken lucht (bron consumentenbond). Ook verwijzen wij u graag naar de uitzending op donderdag 8 februari 2018 van RamBam op NPO3 over ouderen misleiding en hopen dat u er uw voordeel mee doet.

Laagste prijzen:

laagste prijsWij garanderen absoluut de laagste prijzen. Mocht u elders een lagere prijs aangeboden krijgen voor dezelfde fauteuil dan betalen wij u het verschil, conform onze redelijke voorwaarden, gewoon terug. Wij maken geen gebruik van slimme marketing trucs zoals leeftijd kortingen of onrealistische van/voor prijzen. Ook "tot € 250,00 terug voor uw oude stoel", wat alleen geldig is bij aankoop van een dure fauteuil, of andere gebakken lucht akties treft u bij ons niet aan.

Grote prijsverschillen:

Vaak worden wij benaderd met de vraag hoe het mogelijk is dat onze prijzen beduidend lager zijn dan bij andere, en met name de grote, aanbieders. Het antwoord hierop is eenvoudig en duidelijk maar deze vraag zou men in de omgekeerde vorm beter bij de betreffende aanbieders neer kunnen leggen. In ieder geval leveren wij dezelfde of gelijkwaardige producten waarbij er geen enkele twijfel hoeft te zijn over de kwaliteit. 

Over ons:

vergelijk onsWij zijn gespecialiseerd in comfortabele en verstelbare relax fauteuils en sta op stoelen eventueel voorzien van een draaivoet. Wij streven ernaar om voor de bewuste consument de laagst mogelijke prijzen te bieden voor kwaliteit van gerenomeerde merken. Door ons specialisme en het regelmatig bezoeken van diverse producenten en beurzen blijven wij volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en ontwikkelingen. Deze kennis en informatie zullen we graag en vrijblijvend met u delen. Hierdoor bieden wij ook u de gelegenheid een juiste keuze aangepast op uw wensen te maken. 

Geen aanbetaling:

geen aanbetalingWij vragen geen aanbetaling. U hoeft pas te betalen zodra wij uw fauteuil bij u afleveren, hierdoor loopt u geen enkel risico. Het vertouwen is wederzijds en wij zullen uw vertrouwen in ons niet beschamen.

Vakkundig advies:

vakkundig adviesAls schade-expert en product deskundige te hebben gewerkt bij een groot onafhankelijk expertisebureau is de nodige inhoudelijke kennis opgedaan over producten, kwaliteiten en de waarden die hieraan gekoppeld kunnen worden. In opdracht van alle verzekering maatschappijen en diverse producenten bezocht ik hun cliënteel bij schade, gebreken of klachten. Ook een deskundig oordeel bieden bij claims van consumenten namens hun rechtsbijstandverzekering heeft veel expertise opgeleverd. De jarenlange ervaringen in de meubelbranche hiervoor droeg bij aan de nodige basis kennis en de wijze waarop een klant beter geholpen kan worden. Daarbij is ons grootste belang dat u als consument tevreden bent om de begrijpelijke redenen.

Snelle levering:

snelle levertijdWij bieden een directe service en snelle levering zoals men dat van vroeger gewend is, dus geen call centers met eindeloze doorverbindingen maar persoonlijk contact, een zo kort mogelijke levertijd of zelfs uit voorraad leverbaar. Fauteuils die naar specifieke wens worden geproduceerd leveren wij meteen na ontvangst bij u af, wij weten vooraf welke fauteuil wanneer wordt aangeleverd en zullen u hierover berichten.

Volledige garantie:

volledige garantieOp al onze fauteuils geven wij 2 jaar garantie conform de Nederlandse nieuwe consumentenwet. Buiten deze garantie kan er nog sprake zijn van aanvullende garanties vanaf de producenten met respectievelijk 1, 5 of 10 jaar. Mocht er, onverhoopt maar nooit uit te sluiten, een klacht zijn dan maken wij hierbij veelal gebruik van een externe onafhankelijke servicedienst die deze klacht bij u thuis komt beoordelen en mogelijk herstellen.

Zeker veilig kopen:

veilig kopenAangezien u pas bij levering hoeft te betalen loopt u geen enkel risico. Ook voor bestellingen via het internet is geen betaling vooraf noodzakelijk. U hoeft ook geen persoonlijke gegevens te verstrekken middels een account. Wel wensen wij vooraf even telefonisch contact met u te hebben. Aangezien wij ons volledig conformeren aan de nieuwe consumentenwet is iedere andere aansluiting bij een van de vele, in opspraak gekomen, internet keurmerken of branche organisaties volledig overbodig.

Hoe vergelijken:

Model namen van relax fauteuils of sta op stoelen, maar bijvoorbeeld ook de benamingen van de verschillende leer kwaliteiten, worden vaak door de diverse aanbieders gewijzigd. Dit om het voor een consument moeilijk en meestal onmogelijk te maken de prijzen goed te vergelijken. Vraag daarom altijd naar de naam van de producent en neem dan vervolgens een kijkje op hun website waar hun collectie met de oorspronkelijke model naam getoond wordt. Ook kan men daar doorgaans informatie verkrijgen over de mogelijkheden en uitvoeringen. De enige juiste en werkelijke informatie over de verschillende leer kwaliteiten kunt u hier maar ook elders op het internet eenvoudig terug vinden. Overtuig uzelf en vergelijk onze prijzen voor kwaliteit relax fauteuils en sta op stoelen, inclusief de verstelbare functies en van gerenommeerde merken, met andere aanbieders. Wij moedigen dat zelfs toe en geven u hierin alle vrijheid. Dit zal u tenslotte helpen bij het maken van de juiste keuze voor de beste prijs.